dissabte, 10 de novembre del 2012

Visita a Ses Salines Noves de Fornells i passeig per un trosset del Camí de cavalls




5 comentaris:

  1. Quina xalada!!!! aquestes sortidetes sempre agraden molt, no entenc com no van venir més bruts de fang, ja,ja, lo millor es pont improvisat!!

    ResponElimina
  2. Després de tornar de l'excursió vam tenir una petita conversa amb el grupet. El que més va agradar de la sortida, en general, fan ser les basses i una aranya molt grossa que vam veure a prop d'on berenàvem.
    Jo també pens que va ser una sort que no caigués cap fillet dins les llacunes de fang que vam trobar. A l'hora de travessar-les tots s'ho van prendre tan seriosament que va anar molt bé. Pel camí, amb els pals i les bassetes més petites, va ser una altra història... Qualque esquitxo sí que hi va haver...;però, bono, açò hi entra quan vas al camp.
    La veritat és que vam xalar molt.
    Per cert, Maribel, benvinguda al bloc!I gràcies per participar-hi.

    ResponElimina
  3. Quan vaig veure les fotos no em podia creure que en Robert no hagués tornat enfangat de cap a peus......és especialista en embrutar-se.... Efectivament, les basses va ser el millor de l'excursió.... Però he de dir que les salines li van cridar molt l'atenció...A prop de Llavorsí hi ha un poble que es diu Gerri de la Sal, on també hi ha unes salines (no sé com és que allí hi ha sal, la veritat). Sempre que hi passem les miram, però estan a un lloc on és difícil aparcar i no hem pogut aturar-nos mai a mirar-les. Ara les ha vist de ben a prop.

    ResponElimina
  4. Josep Albert Quesada Sierra5 de desembre del 2012, a les 23:18

    Quins equilibristes més xistossos. ja,ja,ja

    ResponElimina
  5. Josep Albert Quesada Sierra5 de desembre del 2012, a les 23:50

    Quins equilibristes més xistossos. :-)

    ResponElimina